Machine: Toegangsautomatisering

Portacon

Portacon, dé oplossing voor toegangsautomatisering. Portacon staat voor veiligheid, flexibiliteit en gemak in toegangsautomatisering en camerabeveiliging. Dankzij ruim 20 jaar ervaring in toegangstechniek weten we hoe eigenaren en beheerders de toegang tot hun woningen, bedrijfspanden en terreinen effectief én efficiënt kunnen controleren en beveiligen. Wij spelen met innovatieve oplossingen in op de specifieke behoeftes van particulieren, bedrijven, Verenigingen Van Eigenaren (VVE’s) en campings. Met onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten weten we hun verwachtingen regelmatig te overtreffen.

De ontwikkelingen op het gebied van toegangsautomatisering en camerabeveiliging gaan snel. Het wordt steeds gemakkelijker en normaler om slagbomen, poorten en deuren te bedienen met smartphones, kentekenherkenning, gezichtsherkenning en vingerscanners. Intelligente camera’s en datagestuurd toegangsbeheer spelen hierbij een belangrijke rol. Het is onze kracht om op dit brede en dynamische speelveld elke opdrachtgever het juiste maatwerk te bieden: van een ‘stand alone’ product voor een particulier tot een integrale totaaloplossing voor een bedrijf.

Via onze webshop leveren wij een uitgebreid assortiment aan producten voor toegangsautomatisering en camerabeveiliging: poortopeners, deuropeners, slagbomen, verkeerspalen, camera’s en toegangscontrolesystemen. Voor elk product geldt: voor 15.00 besteld, is morgen gratis in huis. Onze doe-het-zelf-systemen zijn voorzien van een montagehandleiding waarmee onze klanten deze apparatuur zelf kunnen installeren. Lukt dat even niet, dan staat onze telefonische helpdesk direct voor ze klaar. Wij ontzorgen onze afnemers indien gewenst volledig door het product op locatie te installeren. Bij Portacon staat de klant altijd centraal.

U vindt meer info op: https://www.portacon.nl

Loop een dag mee!       LEES MEER