• Betere kansen op de arbeidsmarkt
  • Creëer meer succes
  • Meer verdienen
REMO West Twente banner
Constructie Metaal REMO West Twente

Om- en bijscholing Allround plaatwerker

Als Allround plaatwerker voer je werkzaamheden uit op de afdeling plaatbewerking voor verschillende marktsegmenten waaronder de transportmiddelenindustrie, machine- en apparatenbouw, telecommunicatie, computerindustrie, voedingsmiddelen- en drankenindustrie en verkeerssystemen.

  • niveau 3
  • vorm BBL

De toekomst van een Allround productiemedewerker | Allround plaatwerker

Je onder andere onderdelen voor mengapparaten en voorraadsilo’s. Je werkt aan de hand van tekeningen, schetsen of mondelinge opdrachten en maakt gebruik van technieken als snijden, buigen en booglassen.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

Constructiewerker REMO sfeerbeeld
Om- en bijscholing Constructiewerker REMO
REMO Werkend leren Metaalbewerken Sfeer 04 1

Theorie- en praktijklesbijeenkomsten

Tijdens de gehele opleiding staat de praktijk centraal. De praktijkopdrachten bestaan uit beroepstaken en worden uitgevoerd op ons praktijkcentrum REMO West-Twente onder begeleiding van gediplomeerde praktijkopleiders. Tijdens de lesbijeenkomsten wordt de bijbehorende theorie behandeld door docenten van het ROC van Twente.

Diplomering en toetsing

De opleiding wordt uitgevoerd op basis van competentiegericht onderwijs. Op diverse momenten word je beoordeeld aan de hand van evaluaties en observaties van de docenten en praktijkopleiders. Deze worden aangevuld met theoretische en praktische toetsingen en afgesloten met een proeve van bekwaamheid. Wanneer de opleiding succesvol is afgerond ontvang je een officieel MBO-3 diploma.

Loop een dag mee!       LEES MEER