Verspanen REMO West Twente

Om- en bijscholing Verspanen

Precisiewerk! Unieke producten maken op schitterende/grootse machines! Je werkt meestal op een specialistische afdeling van een bedrijf dat werkt met staal, aluminium of kunststof.

Aan de materialen, gereedschappen en machines worden hoge eisen gesteld. Je bent dan ook een echte vakman: creatief, nauwkeurig en zorgvuldig. Ook ben je je steeds bewust van de kwaliteit die je moet leveren en van de kosten. Je maakt enkelvoudige of seriematige producten van staal, aluminium of kunststof op een conventionele of computer gestuurde machine.

Om- en bijscholing Verspaner

  • niveau 2
  • vorm BBL

Als machinaal verspaner maak je onderdelen van metaal, kunststof of andere harde materialen. Hierbij neem je met een machine kleine deeltjes van het materiaal weg. Denk maar aan draaien, frezen en slijpen.

Bekijk opleiding

Om- en bijscholing Allround Precisieverspaner

  • niveau 3
  • vorm BBL

Als allround precisieverspaner ben je een ware vakman als het gaat om machinaal verspanen. Verspanen is het vormgeven van materialen (ferro en non-ferro) door het verwijderen of omvormen totdat de gewenste vorm bereikt is. Bij CNC-verspanen werk je met machines en in te stellen programma’s.

Bekijk opleiding
Loop een dag mee!       LEES MEER