Elektrotechniek REMO West Twente

Om- en bijscholing Elektrotechniek

Elektrotechniek is overal en vernieuwd continu. Denk hierbij aan alle voorzieningen in woningen en gebouwen, maar ook aan windmolens, robots, machines etc. Je monteert en repareert graag elektrische apparaten en hebt interesse voor verschillende elektrische installaties.

Afhankelijk van het product kun je ook in aanraking komen met meet- en regeltechniek, besturingstechniek, ICT, pompen, motoren en werktuigbouwkunde. De bedrijven waar je werkzaam bent, zijn elektrotechnische installatiebedrijven en bedrijven die industriële producten vervaardigen.

Om- en bijscholing Monteur elektrotechnische installaties

  • niveau 2
  • vorm BBL

Als monteur elektrotechnische installaties kom je in aanraking met meet-en regeltechniek, besturingstechniek en ICT. Elektrotechniek speelt een belangrijke rol bij de besturing van onder andere machines, motoren, computers, werktuigen en pompen.

Bekijk opleiding

Om- en bijscholing Eerste monteur industriële installaties

  • niveau 3
  • vorm BBL

Als Eerste monteur elektrotechnische industriële installaties en systemen ontwikkel je besturingsprogramma’s en regel je installaties in. Tevens begeleid je andere monteurs. Het keuren van elektrische installaties is een centraal en belangrijk thema.

Bekijk opleiding

Om- en bijscholing Eerste monteur elektrotechnische installaties

  • niveau 3
  • duur 3 jr.

In deze vernieuwde opleiding leer jij leer hoe je in elektrische installaties met moderne apparatuur zoals zonnepanelen, energie opslag systemen, warmtepompen en laadpalen goed met elkaar af te stemmen. Een belangrijke taak, want je wilt hierin geen fouten maken waardoor er brand kan ontstaan.

Bekijk opleiding
Loop een dag mee!       LEES MEER