• Geen studiekosten, wel salaris!
  • Baangarantie
  • 3 dagen praktijk, 2 dagen school
  • 5 dagen salaris
REMO West Twente banner

Crebo: 25623

Verspanen REMO West Twente

Verspaner BBL opleiding

Als machinaal verspaner maak je onderdelen van metaal, kunststof of andere harde materialen. Hierbij neem je met een machine kleine deeltjes van het materiaal weg. Denk maar aan draaien, frezen en slijpen. Ontdek de verspaner opleiding!

  • toelating Basis
  • niveau 2
  • duur 2 jr.
  • vorm BBL

De toekomst van een medewerker productietechniek verspaner

De werkzaamheden van een verspaner noemen we verspaningstechnieken. Je doet dit werk met behulp van speciale machines.

Het mooie van verspanen is dat je direct resultaat van je werk ziet. Meestal krijg je een opdracht van een leidinggevende, die je een werktekening geeft. Als je met een computergestuurde machine werkt, moet je eerst een programma maken. De computer zorgt er daarna voor dat de machine het materiaal automatisch en nauwkeurig bewerkt. Werk je zonder een computergestuurde machine, dan moet je de machine handmatig instellen.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

REMO Werkend leren Verspanen Sfeer 03
Remo 2019 5
REMO Werkend leren Verspanen Sfeer 01

Een opleiding volgen bij REMO

Wanneer je voor deze opleiding kiest ga je gelijk aan het werk bij een lidbedrijf. Dit doe je drie dagen in de week. De andere twee dagen ben je bij REMO op het praktijkcentrum. Je wordt praktisch opgeleid tot een goed vakman in de wereld van de techniek. Met als extra voordeel dat je gelijk een salaris verdient tijdens je opleiding.

Is de techniek iets voor jou?

Kun jij goed omgaan met collega’s en klanten en heb je een technisch inzicht? In dit vakgebied werk je zelfstandig maar kun je ook goed samenwerken. Ben jij klantbewust en zelfverzekerd en heb je ook nog aandacht voor kwaliteit, kies dan voor deze opleiding in de techniek.

Doorstroom mogelijkheden

Met deze opleiding heb je gelijk een goede baan, maar zijn er ook mogelijkheden om door te stromen naar een niveau 4 opleiding.

Andere opleidingen die je misschien interesseren

Allround precisieverspaner BBL opleiding

Niveau 3
Loop een dag mee!       LEES MEER