Installatietechniek REMO West Twente

Om- en bijscholing Installatietechniek

Zorg jij er voor dat alle installaties voor gas, water, centrale verwarming en sanitair in een woning of gebouw werken en de gebruikers van alle gemakken zijn voorzien? Dan is de opleiding of bij- en omscholing in de richting van installatietechniek echt iets voor jou!

Je werkt in een installatiebedrijf dat gas-, water-, centrale verwarming- en sanitaire installaties aanlegt, onderhoudt en wijzigt. Je werkt in woningen of in bedrijfsgebouwen en andere gebouwen als ziekenhuizen, kantoren en scholen. Meestal werk je samen met een collega monteur of een projectbedrijfsleider die jou precies vertelt wat je moet doen.

Om- en bijscholing Monteur werktuigkundige installaties

  • niveau 2
  • vorm BBL

Als monteur installatietechniek werk je bij een installatiebedrijf en installeer je de benodigdheden voor gas, water, centrale verwarming en sanitair. Dit gebeurt onder andere in woningen, bedrijven, ziekenhuizen, scholen en kantoorgebouwen.

Bekijk opleiding

Om- en bijscholing Eerste monteur woning

  • niveau 3
  • vorm BBL

Als eerste monteur woning werk je zelfstandig en/of in samenwerking met een project-/bedrijfsleider. Je bent werkzaam bij een installatiebedrijf dat gas-, water-, centrale verwarming en sanitaire installaties aanlegt, onderhoudt en wijzigt.

Bekijk opleiding

Om- en bijscholing Eerste monteur utiliteit

  • niveau 3
  • vorm BBL
  • Dag 1 dag in de week

Als eerste monteur utiliteit installeer je belangrijke werktuigkundige installaties in grotere gebouwen. Dan werk je in een ziekenhuis, dan een school, dan een fabriek of misschien wel een gevangenis. Een baan met veel afwisseling en je wordt opgeleid tot een breed inzetbare monteur.

Bekijk opleiding
Loop een dag mee!       LEES MEER