• Geen studiekosten, wel salaris!
  • Baangarantie
  • 3 dagen praktijk, 2 dagen school
  • 5 dagen salaris
REMO West Twente banner
Elektrotechniek REMO West Twente

Eerste monteur elektrotechnische installaties BBL opleiding

In deze vernieuwde eerste monteur elektrotechnische installaties bbl opleiding leer jij leer hoe je in elektrische installaties met moderne apparatuur zoals zonnepanelen, energie opslag systemen, warmtepompen en laadpalen goed met elkaar af te stemmen. Een belangrijke taak, want je wilt hierin geen fouten maken waardoor er brand kan ontstaan.

  • toelating Kader/TL
  • niveau 3
  • duur 3 jr.
  • vorm BBL

De toekomst van een monteur elektrotechnische installaties

Nieuwe ontwikkelingen binnen de elektrotechniek, zoals huisautomatisering, domotica en ledverlichting komen uitgebreid aan de orde. Je ontwikkelt besturingsprogramma’s en regelt installaties in. Bovendien begeleid je andere monteurs. Samenwerken, zelfverzekerd zijn, verantwoordelijkheid nemen en oog hebben voor kwaliteit zijn competenties die in deze opleiding centraal staan.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

REMO Werkend leren Electrotechniek Sfeer 04
REMO Werkend leren Electrotechniek Sfeer 06
REMO Werkend leren Electrotechniek Sfeer 03

Een opleiding volgen bij REMO

Wanneer je voor deze opleiding kiest ga je gelijk aan het werk bij een lidbedrijf. Dit doe je drie dagen in de week. De andere twee dagen ben je bij REMO op het praktijkcentrum. Je wordt praktisch opgeleid tot een goed vakman in de wereld van de techniek. Met als extra voordeel dat je gelijk een salaris verdient tijdens je opleiding.

Is de techniek iets voor jou?

Kun jij goed omgaan met collega’s en klanten en heb je een technisch inzicht? In dit vakgebied werk je zelfstandig maar kun je ook goed samenwerken. Ben jij klantbewust en zelfverzekerd en heb je ook nog aandacht voor kwaliteit, kies dan voor deze opleiding in de techniek.

Doorstroom mogelijkheden

Met deze opleiding heb je gelijk een goede baan, maar zijn er ook mogelijkheden om door te stromen naar een niveau 4 opleiding.

Andere opleidingen die je misschien interesseren

Monteur elektrotechnische installaties BBL opleiding

Niveau 2
Loop een dag mee!       LEES MEER