• Betere kansen op de arbeidsmarkt
  • Creëer meer succes
  • Meer verdienen
REMO West Twente banner
Installatietechniek REMO West Twente

Om- en bijscholing Eerste monteur woning

Als eerste monteur woning werk je zelfstandig en/of in samenwerking met een project-/bedrijfsleider. Je bent werkzaam bij een installatiebedrijf dat gas-, water-, centrale verwarming en sanitaire installaties aanlegt, onderhoudt en wijzigt.

  • niveau 3
  • vorm BBL

De toekomst van een eerste monteur woning

De werkzaamheden kunnen plaatsvinden in woningen, kleine of grote utiliteitsgebouwen, seriematige woningbouw en woongebouwen(flats). Tevens begeleid je een monteur werktuigkundige installaties, help je deze monteur goed op weg en toon je begrip en geduld. Belangrijke eigenschappen zijn samenwerken, klantgericht, zelfverzekerdheid en aandacht voor kwaliteit.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

REMO Werkend leren Installatietechniek Sfeer 06
REMO Werkend leren Installatietechniek Sfeer 04 1
REMO Werkend leren Installatietechniek Sfeer 02

Theorie- en praktijklesbijeenkomsten

Tijdens de gehele opleiding staat de praktijk centraal. De praktijkopdrachten bestaan uit verschillende thema’s en worden uitgevoerd op ons praktijkcentrum REMO West-Twente onder begeleiding van gediplomeerde praktijkopleiders. Tijdens de lesbijeenkomsten wordt de bijbehorende theorie behandeld door docenten van het ROC van Twente.

Diplomering en toetsing

De opleiding wordt uitgevoerd op basis van competentiegericht onderwijs. Op diverse momenten word je beoordeeld aan de hand van evaluaties en observaties van de docenten en praktijkopleiders. Deze worden aangevuld met theoretische en praktische toetsingen en afgesloten met een proeve van bekwaamheid. Wanneer de opleiding succesvol is afgerond ontvang je een officieel MBO-3 diploma.

Andere opleidingen die je misschien interesseren

Om- en bijscholing Monteur werktuigkundige installaties

Niveau 2
Loop een dag mee!       LEES MEER