• Betere kansen op de arbeidsmarkt
  • Creëer meer succes
  • Meer verdienen
REMO West Twente banner
Constructie Metaal REMO West Twente

Om- en bijscholing Allround constructiewerker

Als constructiewerker werk je in een werkplaats of op de constructieafdeling en soms op locatie. Je werkt voornamelijk met zwaardere staf-, plaat-, profiel- en pijpmaterialen. Van je leidinggevende krijg je een werkopdracht.

  • niveau 3
  • vorm BBL

De toekomst van een allround productiemedewerker | Allround constructiewerker

Een uiteenlopende toekomst met metaalbewerkingstechnieken zoals snijbranden, zagen, slijpen, lassen en montagetechnieken. Daarmee maak je iedere dag weer mooie en veilige constructies voor o.a. gebouwen, bruggen en grote machines.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

REMO Bijscholing Cursus lassen Sfeer 01
REMO Werkend leren Sfeer 01
REMO Werkend leren Metaalbewerken Sfeer 04 1

Theorie- en praktijklesbijeenkomsten


Tijdens de gehele opleiding staat de praktijk centraal. De praktijkopdrachten bestaan uit beroepstaken en worden uitgevoerd op ons praktijkcentrum REMO West-Twente onder begeleiding van gediplomeerde praktijkopleiders. Tijdens de lesbijeenkomsten wordt de bijbehorende theorie behandeld door docenten van het ROC van Twente.

Diplomering en toetsing

De opleiding wordt uitgevoerd op basis van competentiegericht onderwijs. Op diverse momenten word je beoordeeld aan de hand van evaluaties en observaties van de docenten en praktijkopleiders. Deze worden aangevuld met theoretische en praktische toetsingen en afgesloten met een proeve van bekwaamheid. Wanneer de opleiding succesvol is afgerond ontvang je een officieel MBO-3 diploma.

Loop een dag mee!       LEES MEER