• Betere kansen op de arbeidsmarkt
  • Creëer meer succes
  • Meer verdienen
REMO West Twente banner

Crebo: 25624

Verspanen REMO West Twente

Om- en bijscholing Allround Precisieverspaner

Als allround precisieverspaner ben je een ware vakman als het gaat om machinaal verspanen. Verspanen is het vormgeven van materialen (ferro en non-ferro) door het verwijderen of omvormen totdat de gewenste vorm bereikt is. Bij CNC-verspanen werk je met machines en in te stellen programma’s.

  • niveau 3
  • vorm BBL

De toekomst van een Allround productiemedewerker | Allround precisieverspaner

Jij bent degene die CNC-programma’s voor CNC-draai/freesbanken en bewerkingscentra schrijft en installeert. Daarnaast voer je de verspanende bewerkingen uit én controleer je je eigen werk. Jouw werk begint pas nadat je de opdracht en technische informatie hebt ‘bestudeerd’. Naast de uitvoerende en controlerende werkzaamheden denk je ook mee over productietechnische vraagstukken. Hierbij bedenk je, wanneer het nodig is, oplossingen

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

REMO Werkend leren Verspanen Sfeer 03
Remo 2019 5
REMO Werkend leren Verspanen Sfeer 01

Theorie- en praktijklesbijeenkomsten

De opleiding bestaat voor een groot gedeelte uit praktijk. De praktijkopdrachten bestaan uit projecttaken en worden uitgevoerd op ons praktijkcentrum REMO West-Twente onder begeleiding van gediplomeerde praktijkopleiders. Tijdens de lesbijeenkomsten wordt de bijbehorende theorie behandeld door de docent van het ROC van Twente.

Diplomering en toetsing

De opleiding wordt uitgevoerd op basis van competentiegericht onderwijs. Op diverse momenten wordt de deelnemer beoordeeld aan de hand van evaluaties en observaties van docent en praktijkopleider. Deze worden aangevuld met theoretische en praktische toetsingen en afgesloten met een proeve van bekwaamheid. Wanneer de opleiding succesvol is afgerond met een proeve van bekwaamheid ontvangen de deelnemers een officieel MBO 3 WEB diploma.

Andere opleidingen die je misschien interesseren

Om- en bijscholing Verspaner

Niveau 2
Loop een dag mee!       LEES MEER