• Betere kansen op de arbeidsmarkt
  • Creëer meer succes
  • Meer verdienen
REMO West Twente banner
Elektrotechniek REMO West Twente

Om- en bijscholing Monteur elektrotechnische installaties

Als monteur elektrotechnische installaties kom je in aanraking met meet-en regeltechniek, besturingstechniek en ICT. Elektrotechniek speelt een belangrijke rol bij de besturing van onder andere machines, motoren, computers, werktuigen en pompen.

  • niveau 2
  • vorm BBL

De toekomst van een monteur elektrotechische installaties

Als monteur elektrotechnische installaties kom je in aanraking met meet-en regeltechniek, besturingstechniek en ICT. Bij de opleiding elektrotechnische installaties word je opgeleid voor elektromonteur binnen de elektrotechnische installatiebranche.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

REMO Werkend leren Electrotechniek Sfeer 03
REMO Werkend leren Electrotechniek Sfeer 01

Theorie- en praktijklesbijeenkomsten

Tijdens de gehele opleiding staat de praktijk centraal. De praktijkopdrachten bestaan uit beroepstaken en worden uitgevoerd op ons praktijkcentrum REMO West-Twente onder begeleiding van gediplomeerde praktijkopleiders. Tijdens de lesbijeenkomsten wordt de bijbehorende theorie behandeld door docenten van het ROC van Twente

Diplomering en toetsing

De opleiding wordt uitgevoerd op basis van competentiegericht onderwijs. Op diverse momenten word je beoordeeld aan de hand van evaluaties en observaties van de docenten en praktijkopleiders. Deze worden aangevuld met theoretische en praktische toetsingen en afgesloten met een proeve van bekwaamheid. Wanneer de opleiding succesvol is afgerond ontvang je een officieel MBO-2 diploma.

Loop een dag mee!       LEES MEER