• Betere kansen op de arbeidsmarkt
  • Creëer meer succes
  • Meer verdienen
REMO West Twente banner

Crebo: 25623

Verspanen REMO West Twente

Om- en bijscholing Verspaner

Als machinaal verspaner maak je onderdelen van metaal, kunststof of andere harde materialen. Hierbij neem je met een machine kleine deeltjes van het materiaal weg. Denk maar aan draaien, frezen en slijpen.

  • niveau 2
  • vorm BBL

De toekomst van een productiemedewerker verspaner

Het mooie van verspanen is dat je direct resultaat van je werk ziet. Meestal krijg je een opdracht van een leidinggevende, die je een werktekening geeft. Als je met een computergestuurde machine werkt, moet je eerst een programma maken. De computer zorgt er daarna voor dat de machine het materiaal automatisch en nauwkeurig bewerkt. Werk je zonder een computergestuurde machine, dan moet je de machine handmatig instellen.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

REMO Werkend leren Verspanen Sfeer 03
Remo 2019 5
REMO Werkend leren Verspanen Sfeer 02

Theorie- en praktijklesbijeenkomsten

De opleiding bestaat voor een groot gedeelte uit praktijk. De praktijkopdrachten bestaan uit projecttaken en worden uitgevoerd op ons praktijkcentrum REMO West-Twente onder begeleiding van gediplomeerde praktijkopleiders. Tijdens de lesbijeenkomsten wordt de bijbehorende theorie behandeld door de docent van het ROC van Twente.

Diplomering en toetsing

De opleiding wordt uitgevoerd op basis van competentiegericht onderwijs. Op diverse momenten wordt de deelnemer beoordeeld aan de hand van evaluaties en observaties van docent en praktijkopleider. Deze worden aangevuld met theoretische en praktische toetsingen en afgesloten met een proeve van bekwaamheid. Wanneer de opleiding succesvol is afgerond met een proeve van bekwaamheid ontvangen de deelnemers een officieel MBO 3 WEB diploma.

Andere opleidingen die je misschien interesseren

Om- en bijscholing Allround Precisieverspaner

Niveau 3
Loop een dag mee!       LEES MEER