Wat doet een verspaner REMO West Twente

Ontdek Jouw Technische Toekomst op de REMO Open Dag!

Op donderdag 21 maart, van 18.00 tot 20.00 uur, openen wij onze deuren voor een inloop avond. Deze dag is speciaal ontworpen om toekomstige leerlingen te inspireren en kennis te laten maken met de wereld van technisch onderwijs.

Een wereld van technische mogelijkheden

Sta je op het punt om een keuze te maken voor je toekomstige opleiding en loopbaan? Wil je ontdekken welke spannende en veelbelovende paden de technische sector voor jou kan openen? Dan is de REMO Open Dag de plek waar je moet zijn!

Zien we jou op onze open dag?

Bij REMO stomen wij jou klaar voor een fantastische toekomst in de techniek! Dat doen we samen met het ROC van Twente. Bij ons kan je een BBL-opleiding volgen in de richting:

Leer van Bedrijven en Experts

Dit jaar is de Open Dag nog specialer omdat we enkele bedrijven verwelkomen. Ze zijn hier om jou een unieke kijk te geven op het technische vakgebied en de talloze carrièremogelijkheden die erop wachten.

Tijdens de Open Dag kun je met leerlingen en docenten van REMO praten, maar ook met de experts van deelnemende bedrijven. Ze staan klaar om jouw vragen te beantwoorden, demonstraties te geven en te delen hoe een technische opleiding kan leiden tot boeiende en lonende carrières. Maar ze hebben ook opdrachten voorbereid waarmee je jouw technische kennis en vaardigheden kunt testen. En het beste van alles, er zijn geweldige prijzen te winnen!

Een dag meelopen?

Naast onze open dagen kan je ook een ochtend meelopen. Tijdens deze ochtend ga je aan de slag met een opdracht, krijg je een rondleiding en ervaar je hoe de lessen worden gegeven. Elke meeloop ochtend staat er een andere opleiding centraal, dus kies de dag wanneer jouw opleiding aan de beurt is. Meer informatie:

Meeloopdagen

Veel gestelde vragen

Wanneer de open dag?
Voor wie is de open dag?
Moet ik me aanmelden voor de open dag?
Wat is het adres van REMO?
Welke opleidingen kan ik volgen bij REMO?
Duurzame installaties REMO West Twente 75
Technicus service en onderhoud werktuigbouw
Techniek leer je bij REMO 87
Duurzame elektrotechniek REMO West Twente 4
Duurzame installaties REMO West Twente 25
Basislasser leer je bij REMO West Twente
Technicus mechatronica systemen niveau 4 BBL

Bezoek onze open dag!

Loop een dag mee!       LEES MEER