• Geen studiekosten, wel salaris!
  • Baangarantie
  • 3 dagen praktijk, 2 dagen school
  • 5 dagen salaris
REMO West Twente banner

Crebo: 25624

Verspanen REMO West Twente

Allround precisieverspaner BBL opleiding

Als allround precisieverspaner ben je een ware vakman- of vrouw als het gaat om machinaal verspanen. Verspanen is het vormgeven van materialen (ferro en non-ferro) door het verwijderen of omvormen totdat de gewenste vorm bereikt is. Bij CNC-verspanen werk je met machines en in te stellen programma’s.

  • toelating Kaderl/TL
  • niveau 3
  • duur 3 jr.
  • vorm BBL

De toekomst van een allround medewerker productietechniek precisieverspaner

Jij bent degene die CNC-programma’s voor CNC-draai/freesbanken en bewerkingscentra schrijft en installeert. Daarnaast voer je de verspanende bewerkingen uit én controleer je je eigen werk. Jouw werk begint pas nadat je de opdracht en technische informatie hebt ‘bestudeerd’. Naast de uitvoerende en controlerende werkzaamheden denk je ook mee over productietechnische vraagstukken. Hierbij bedenk je, wanneer het nodig is, oplossingen.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

REMO Werkend leren Verspanen Sfeer 01
Remo 2019 5
REMO Werkend leren Verspanen Sfeer 02

Een opleiding volgen bij REMO

Wanneer je voor deze opleiding kiest ga je gelijk aan het werk bij een lidbedrijf. Dit doe je drie dagen in de week. De andere twee dagen ben je bij REMO op het praktijkcentrum. Je wordt praktisch opgeleid tot een goed vakman in de wereld van de techniek. Met als extra voordeel dat je gelijk een salaris verdient tijdens je opleiding.

Is de techniek iets voor jou?

Kun jij goed omgaan met collega’s en klanten en heb je een technisch inzicht? In dit vakgebied werk je zelfstandig maar kun je ook goed samenwerken. Ben jij klantbewust en zelfverzekerd en heb je ook nog aandacht voor kwaliteit, kies dan voor deze opleiding in de techniek.

Doorstroom mogelijkheden

Met deze opleiding heb je gelijk een goede baan, maar zijn er ook mogelijkheden om door te stromen naar een niveau 4 opleiding.

Andere opleidingen die je misschien interesseren

Verspaner BBL opleiding

Niveau 2
Loop een dag mee!       LEES MEER