REMO West-Twente voor bedrijven

De tijd veranderd snel en de vraag naar goed en gemotiveerd personeel op een hoger denk- en werkniveau neemt steeds meer toe.

Gemotiveerde en vakbekwame medewerkers zijn onmisbaar voor het voortbestaan van uw onderneming. REMO is een opleidingscentrum die met u meedenkt en waar bedrijfsmatig wordt gedacht en gewerkt.

Bijscholing bij REMO

Naast het opleiden van studenten voor onze leden leiden wij ook werknemers op voor bedrijven in de richting installatietechniek, elektrotechniek en mechatronica.

REMO werkt samen met het ROC van Twente. REMO is verantwoordelijk voor het praktijkgedeelte van de opleiding en het ROC voor de theorie. Door die samenwerking is de werknemer verzekerd van een goede praktische en theoretische opleiding.

De student staat ingeschreven bij het ROC en ontvangt na het goed doorlopen van de opleiding een landelijk erkend MBO diploma en een praktijk certificaat van REMO West-Twente. 

Als lid van REMO leid u uw personeel op tot vakmensen binnen uw organisatie!

Lidbedrijven van REMO

Lidbedrijven begeleiden de student op de werkplek en zorgen ervoor dat de student alle gelegenheid krijgt de opleiding succesvol af te ronden. U betaalt niet rechtstreeks aan de student een salaris maar aan REMO een vast uurtarief per gewerkt uur bij het bedrijf en de reiskosten van huis naar het lidbedrijf. 

Lidbedrijven

Partners van REMO

REMO heeft naast lidbedrijf ook een groot aantal bedrijven die op een of andere manier de vereniging sponseren. Dit kan zijn door het verzorgen van een presentatie of het leveren van machine onderdelen, gereedschappen of bepaalde licenties. Op deze manier blijven wij en de studenten up to date van de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied.

Partners