REMO West-Twente voor bedrijven

Gemotiveerde en vakbekwame medewerkers zijn onmisbaar voor het voortbestaan van een organisatie. De ontwikkelingen binnen de techniek gaan snel en de vraag naar goed en gemotiveerd technisch personeel neemt steeds meer toe.

Wij zijn dé plek waar je jouw toekomstige vakmensen in techniek vindt én waar je je huidige werknemers middels een ‘Leven Lang Ontwikkelen’ kan blijven ontwikkelen tot de vakmensen die je nu en in de toekomst nodig hebt.

REMO West-Twente

Wat wij doen?

Wij leiden vakmensen op voor een succesvolle carrière in de techniek. Wij bieden:

  • BBL-opleidingen op mbo niveau 2, 3 en 4 voor metaal, verspanen, mechatronica, elektrotechniek, installatietechniek en duurzame installaties
  • Om- en bijscholing op mbo niveau 2, 3 en 4 voor metaal, verspanen, mechatronica, elektrotechniek en installatietechniek
  • Mbo certificaat onderwijs en korte cursussen voor mechatronica en duurzame installaties

Dit doe wij samen met het ROC van Twente. REMO is verantwoordelijk voor het praktijkgedeelte van de opleiding en het ROC voor de theorie. Door die samenwerking is de werknemer verzekerd van een goede praktische en theoretische opleiding.

Waarom medewerkers opleiden
Duurzame installaties REMO West Twente 36
Techniek leer je bij REMO 73

Samen leiden wij vakmensen op voor de techniek

Lidbedrijven van REMO

Lidbedrijven begeleiden de student op de werkplek en zorgen ervoor dat de student alle gelegenheid krijgt de opleiding succesvol af te ronden. Bekijk onze huidige leden.

Lidbedrijven

Partners van REMO

REMO heeft naast lidbedrijf ook een groot aantal bedrijven die op een of andere manier de vereniging sponseren. Dit kan zijn door het verzorgen van een presentatie of het leveren van machine onderdelen, gereedschappen of bepaalde licenties. Op deze manier blijven wij en de studenten up to date van de nieuwste ontwikkelingen op technisch gebied.

Partners

Loop een dag mee!       LEES MEER