Machine: Trechter

Aebi Schmidt Nederland

Uw duurzame businesspartner voor een schone en veilige leefomgeving. Voor overheden en zakelijke dienstverleners is Aebi Schmidt Nederland dè betrouwbare partner voor professionele gladheidbestrijding en straatreiniging.

Aebi Schmidt Nederland levert niet alleen uw strooimachine of veegmachine. Juist bij de inzet van uw materieel zijn wij er voor u. Met advies, ondersteuning en service. Voor optimale inzetbaarheid van uw machine en het ontzorgen van uw organisatie. Zodat u kunt zorgen voor zekere wegen!

Aebi Schmidt Nederland ontwikkelt en produceert materieel voor de gladheidbestrijding en heeft daarmee een leidende positie op de Europese markt. Ze vormt een onderdeel van de internationale Aebi Schmidt Groep met 1300 medewerkers en een uitgebreid leveringspakket op het gebied van sneeuwruimen, gladheidbestrijding, straatreiniging en tuin-/parktechniek. In Nederland is Aebi Schmidt Nederland verantwoordelijk voor de verkoop en after-sales van Nido strooimachines en sneeuwploegen, Schmidt veegmachines en multifunctionele voertuigen met aanbouwapparatuur. Aebi Schmidt Nederland opereert binnen de Aebi Schmidt Group (Holding) als een zelfstandige werkmaatschappij.

U vindt meer info op: https://www.aebi-schmidt.nl/

Loop een dag mee!       LEES MEER