Machine: E-Brake

Safan Darley B.V.

SafanDarley is dé mondiale specialist in de ontwikkeling en bouw van kantpersen en scharen voor zowel het dunne als het dikke plaatsegment.

SafanDarley is een toonaangevende Nederlandse onderneming met alle disciplines in eigen huis, van R&D en engineering tot fabricage en assemblage, van marketing & sales tot technologie- en opleidingscentrum, van helpdesk tot servicedienst. SafanDarley heeft 2 productievestigingen, de hoofdvestiging in Lochem en een vestiging in Eijsden. De onderneming heeft in totaal zo’n 160 medewerkers.

Als uitvinder van de servo-elektronische kantpers heeft SafanDarley een ware E-volutie in plaatbewerking op gang gebracht. Niet alleen op basis van superieure elektronische technologie ten opzichte van traditionele hydrauliek, maar ook door innovatieve machineconcepten, unieke besturingssystemen en optimale productieautomatisering. SafanDarley is dé mondiale specialist in de ontwikkeling en bouw van kantpersen en scharen voor het dunnere plaatsegment. De hoofdvestiging en fabriek van SafanDarley in Lochem, Nederland, is een complete organisatie met alle disciplines in eigen huis, van R&D en engineering tot fabricage en assemblage, van marketing & sales tot technology- en opleidingscentrum, van helpdesk tot servicedienst.

Met het innovatieve E-Brake machineconcept maakt SafanDarley al jarenlang zeer snelle cyclustijden mogelijk, tot 30% korter dan bij een conventionele hydraulische kantpers. De bewegingssnelheden van de bovenbalk en de achter aanslag liggen reeds op een zeer hoog niveau. Het nog verder verhogen van de bewegingssnelheden van de dynamische SafanDarley E-Brake zou in de praktijk geen wezenlijke verkorting van de cyclustijden opleveren. Een kantpers kan immers niet sneller werken dan zijn operator. Daarom richt SafanDarley zich primair op het ideale samenspel van mens & machine. Het resultaat is de nieuwe SafanDarley E-Brake Ergonomic

U vindt meer info op: https://safandarley.com

Loop een dag mee!       LEES MEER