BMBE-lassen

BMBE-lassen

De meest voorkomende manier van lassen is booglassen. Je kunt booglassen met één elektrode en met twee elektroden. Bij booglassen wordt door middel van elektriciteit een elektrode tot ongeveer 6000 °C verhit.

BMBE-lassen bij REMO

Elke oktober starten wij met een nieuw cursusjaar BMBE-lassen. Meld je nu vast aan om zeker te zijn van een plek! Je kunt een opleiding tot BMBE-lasser volgen op vier niveaus.  Voor alle opleidingen gaan wij ervan uit dat je de lesstof van het onderliggende niveau beheerst. 

  • Niveau 1: staat open voor iedereen
  • Niveau 2: een diploma BMBE-lassen niveau 1 is gewenst,
    maar niet verplicht
  • Niveau 3: een diploma BMBE-lassen niveau 2 is gewenst,
    maar niet verplicht
  • Niveau 4: een diploma BMBE-lassen niveau 3 is verplicht

Meer uitleg over de inhoud van de theorie en de praktijk vind je hier.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

Een cursus volgen bij REMO

De cursussen worden verzorgd door gekwalificeerde praktijkopleiders en docenten op ons eigen praktijkcentrum in Rijssen. 

Na overleg kunnen wij de cursus op maat en naar uw wensen verzorgen. De cursus kan individueel en in groepsverband gegeven worden.  De duur van de cursus is afhankelijk van de vooropleiding van de cursist en het gewenste eindniveau dat de cursist wil behalen. De cursussen vinden plaats in de avonduren.

NIL

Het examen wordt afgenomen door het Nederlands Instituut voor Lastechniek, het diploma wat je ontvangt is internationaal erkend en geldig voor onbepaalde tijd.

Informatie

Voor meer informatie over prijzen, aanmelden, etc. kunt u contact met ons opnemen via het groene chatvenster of door een email te sturen.