Vacature instructeur elektrotechniek

Deze vacature is vervuld

Werken bij REMO

Heb jij praktijkervaring in de elektrotechniek en wil jij studenten begeleiden naar een mooie toekomst in de techniek? Lees dan snel verder!

Over REMO West-Twente

Kennis delen in de techniek! Dat is waar wij blij van worden. Wij leiden jongeren, werkenden en werkzoekenden praktijkgericht op in de metaal, elektrotechniek, installatietechniek, verspanen en mechatronica. Dit doen wij samen met het ROC van Twente. De toekomst techniekproof maken, dat is onze doelstelling!

Ter vervanging van ziekte zijn wij per direct op zoek naar een instructeur elektrotechniek. Op dit moment staat de vacature open voor 16 uur.

Beschik jij over voldoende vakkennis en word jij enthousiast van het delen van deze kennis aan jongeren? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

  • Verzorgen van praktijklessen elektrotechniek (BBL niveau 2 en 3) op maandag en dinsdag;
  • Bewaken en bijhouden van ontwikkeling/voortgang van de leerling;
  • BPV-begeleiding leerling bij leer-werkplek (lidbedrijven);
  • Up to date houden van werkplaats op ons praktijkcentrum.

Wij bieden

Je werkt samen met een enthousiast en betrokken team van praktijkopleiders van REMO en docenten van het ROC van Twente. We werken op een schitterend praktijkcentrum waar iedereen op zijn of haar manier passie heeft voor de techniek.

Bij REMO heb je een dynamische baan binnen een groeiende organisatie met ruimte voor eigen initiatieven. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

PS Binnenkort starten wij met onze grote verbouwing! Kom jij werken in ons compleet (ver)nieuw(d) pand?

Reageer snel door een e-mail te sturen met jouw motivatie en cv via de onderstaande button!

Deze vacature is vervuld


Loop een dag mee!       LEES MEER