Subsiedie en regelingen in de techniek REMO

Download de whitepaper subsidies en regelingen

In deze Whitepaper ‘Subsidies en regelingen voor opleiding en ontwikkeling in de techniek’ lichten wij de mogelijkheden, de do’s en dont’s van landelijke en regionale subsidies toe.

Download whitepaper subsidies

Subsidies in de techniek

De ontwikkelingen in de techniek gaan razendsnel. Daarom is het belangrijk om medewerkers op te leiden voor de veranderende werkzaamheden in de techniek. Een leven lang ontwikkelen wordt steeds belangrijker en gelukkig vindt de overheid dat ook. Zij geven o.a. subsidies en tegemoetkomingen waarmee er op opleidingskosten bespaard kan worden.

Helaas is het is vaak een hele uitdaging om een weg te vinden in de wirwar aan subsidies. Welke subsidiepot kan je aanspreken voor de ontwikkeling van medewerkers? Dit varieert vaak met persoonlijke werksituaties, de regio waar de medewerker woont of waar het bedrijf gevestigd is of de branche waarin het bedrijf opereert. Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom hebben wij een whitepaper opgesteld met de mogelijkheden subsidies en regelingen m.b.t. het opleiden van medewerkers in de techniek.

Loop een dag mee!       LEES MEER