Social media take over Facebook Post

Social media Take over

Installatietechniek

Installatietechniek zit overal en in ons dagelijks leven hebben wij er continu mee te maken, maar beseffen wij ons dat niet altijd, omdat het zo gewoon is en vaak niet zichtbaar.

Dankzij jou, als monteur installatietechniek, worden woningen en gebouwen van alle gemakken voorzien. Je installeert wat nodig is voor gas, water, cv, ventilatie en sanitair. Van aanleggen van de waterleidingen in een woning tot verwarmingssystemen in kantoorgebouw. Van hemelwaterafvoer tot gasleidingen bij mensen thuis. Het is heel divers en om jou een beter beeld te geven neemt aankomende week Bart Wichers ons social media account over. Van maandag 1 t/m vrijdag 5 februari.

Heb jij vragen over installatietechniek, de opleiding of wil je weten wat Bart precies doet? Stel ze komende week eenvoudig via onze social media kanalen aan Bart!

Toekomst

Dat er vakmensen nodig zijn en vooral in de installatietechniek blijkt o.a. wel uit het artikel in De Telegraaf, waarin voorzitter Doekle Terpstra van Techniek Nederland benoemt dat; ‘’het tekort aan vakmensen in de installatiebranche verdubbelt de komende drie tot vijf jaar, mogelijk tot 40.000 mensen als er niets gebeurt,’’ (De Telegraaf).

Loop een dag mee!       LEES MEER