Op vrijdag 1 december 2023 komt duurzaamheid tot leven tijdens de slotmanifestatie van de Week van Duurzaamheid op Kampus Rijssen. Het evenement, dat plaatsvindt van 09.15 tot 14.00 uur, brengt innovatie, vakmanschap en duurzaamheid samen op één locatie.

Het evenement wordt georganiseerd door REMO, het ROC van Twente en de gemeente Rijssen-Holten in samenwerking met TechWise Twente.

Duurzaamheidsmarkt: Een platform voor bedrijven en instellingen

De duurzaamheidsmarkt biedt bedrijven en instellingen de gelegenheid om hun duurzame producten en processen te presenteren. Het is een uitgelezen kans om te laten zien hoe organisaties bijdragen aan een duurzamere toekomst. Wil je als bedrijf deelnemen aan de duurzaamheidsmarkt? Dat kan heel eenvoudig door je aan te melden via onderstaande button:

Aanmelden duurzaamheidsmarkt

Programma: Duurzame inspiratie en dialoog

09.15 – 12.00 uur: Kampus Duurzaamheidsmarkt geopend voor alle geïnteresseerden.

12.00 – 12.45 uur: Duurzame lunch incl. muziek.

12.45 – 13.00 uur: Interview met wethouder Ben Beens door Anne Dannenberg.

13.00 – 14.00 uur: Panelgesprek Duurzaamheid; Anne Dannenberg gaat o.a. in gesprek met wethouder Ben Beens (Gemeente Rijssen-Holten), Dagmar Makkink (Marb Consultancy Markelo), Johan Riezebos (directeur Ter Steege Advies & Innovatie) en vertegenwoordigers van het onderwijs. Een boeiend gesprek over duurzame initiatieven en toekomstperspectieven.

De slotmanifestatie belooft een dag te worden waarin bedrijven, instellingen, studenten en geïnteresseerden samenkomen om duurzaamheid te omarmen en te bespreken.

Loop een dag mee!       LEES MEER