Nieuwbouw Kampus opgeleverd

Rijssen, 1 juli 2022 – De nieuwbouw van Kampus is gereed dus er is weer een mijlpaal te vieren; namelijk de sleuteloverdracht. De komende maanden wordt nog gebruikt voor de inrichting, waarna vanaf eind augustus de eerste studenten worden ontvangen.

Na de zomervakantie 2022 komen worden de eerste studenten verwelkomd in Kampus. REMO zal na de zomervakantie beginnen met verbouwen van hun ruimtes, wat aan de nieuwbouw is gekoppeld is. Daarna worden ook hun (ver)nieuw(d)e kantoren en praktijkhallen in gebruik genomen. Verder zullen ook het Opleidingscentrum Transport & Logistiek Rijssen-Holten en InfraVak, het opleidingsbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw, na de zomer gebruik gaan maken van de faciliteiten van Kampus. Na de zomervakantie 2022 komen alle partners binnen via één en dezelfde nieuwe entree en gaan zij Kampus delen. Zo beginnen straks alle studenten in een mooi en innovatief onderwijspand.

Hart van Kampus wordt het Experience Center dat helemaal in het teken staat van ontmoeten, inspireren, etaleren en ontdekken van innovatieve techniek, onder meer in de zorg, retail, bouw en technieksector. Daarmee worden straks de vakmannen en vakvrouwen van de toekomst opgeleid.

Sleuteloverdracht

Vrijdag 1 juli 2022 heeft in Kampus een symbolische sleuteloverdracht plaatsgevonden. De hoofdaannemer Ter Steege Bouwvastgoed heeft samen met de installateurs Van Losser en Van Dam de nieuwbouw opgeleverd. De hoofdaannemer leverde het pand aan de eigenaar: Ter Steege Onroerend Goed. ROC van Twente en Stichting Kampus Experience Center (allen huurders van dit stuk nieuwbouw) werden vertegenwoordigd door Eddy Gruppen van ROC van Twente. De feestelijke officiële opening van Kampus vindt plaats in 2023, wanneer alle partners zijn gevestigd in het pand en ook de interne verbouwing bij REMO gereed is.

Kampus is gevestigd aan de Morsweg 4 in Rijssen. Info: www.kampus.nl

Loop een dag mee!       LEES MEER