Hoogste punt bouw Kampus bereikt

Er wordt nu een paar maanden hard gebouwd aan de Morseweg 4 in Rijssen. Dit gaat zo hard, dat het hoogste punt al deze week wordt bereikt. Een fysieke bijeenkomst om dat te vieren, is helaas niet mogelijk. Daarom is er een virtuele opening via de nieuwe website van Kampus. Dat gebeurt met de onthulling van het nieuwe logo én een animatie die laat zien waar Kampus voor staat.

Kampus wordt straks dé plek voor ontwikkeling van innovatief vakmanschap in Twente. Waar jong en oud talenten leren ontdekken én waar je alvast beroepen kunt ervaren. Een uniek opleidingscentrum voor vakopleidingen in verschillende branches, zoals bouw, installatietechniek, zorg en retail. Centrale plek in het gebouw wordt het Experience Center. Daar zijn straks continu de nieuwe innovaties in branches en beroepsonderwijs zichtbaar.

Lancering website en onthulling logo

Na een half jaar bouwen wordt 20 januari 2022 het hoogste punt van Kampus bereikt. Een fysieke bijeenkomst om dat te vieren, zit er door corona niet in. Daarom wordt het op virtuele wijze gevierd. Met de onthulling van een nieuwe website, het nieuwe logo én een animatie. Nieuwsgierig? Ga dan op 20 januari om 15.00 uur naar www.kampus.nl en laat je verrassen!

Open dag op 28 januari 2022

Na de zomervakantie, met ingang van het nieuwe studiejaar 2022 - 2023, wordt Kampus in gebruik genomen. Benieuwd naar de opleidingen die er dan te vinden zijn? Meld je dan aan voor de open dagen die de verschillende deelnemende partners op 28 januari 2022 (16:00 - 21:00 uur) organiseren. Aanmelden kan via de website.

Kampus
Kampus, inspireren en ontmoeten
Loop een dag mee!       LEES MEER