Nieuw jaar bij REMO: Een vliegende start voor 70 nieuwe leerlingen!

30 augustus 2023 - Rijssen: Het is een geweldige tijd bij REMO, want gisteren werd het 'startschot' gegeven voor een gloednieuw schooljaar met de hartelijke verwelkoming van maar liefst 70 nieuwe leerlingen. Een recordaantal inschrijvingen, een stijging van 40% ten opzichte van voorgaande jaren. De school opende de deuren met een informele en ontspannen insteek, om de nieuwkomers meteen op hun gemak te stellen.

De dag begon met een warm welkomstwoordje, gevolgd door een georganiseerde kennismaking waarbij de verschillende groepen werden geleid door de docenten. Na de introducties was het tijd voor een smakelijke pauze, waarbij een patatje en een snack werden genoten door de hongerige studenten.

De middag bracht een verrassend spelelement met zich mee, toen de leerlingen hun bowlingtalenten lieten zien. De sfeer was opgetogen en vol energie terwijl de leerlingen streden om de felbegeerde bowlingkampioen-titel.

Met een vliegende start op zak is het nu tijd om serieus aan de slag te gaan. Vandaag markeren de eerste lessen de overgang naar het 'echte werk' voor deze gemotiveerde groep. REMO wenst alle leerlingen een geweldige reis vol succes en plezier toe.

"Gerrit Schalk: We zijn overweldigd door het aantal inschrijvingen dat we dit jaar hebben ontvangen. Een stijging van 40% is een indicatie van het vertrouwen dat ouders en leerlingen hebben in onze aanpak. We kijken ernaar uit om deze groep te begeleiden en te zien groeien naar ware vakmensen."

Het REMO en ROC van Twente-team kijkt uit naar een mooi schooljaar vol kansen en prestaties, terwijl ze samenwerken om deze leerlingen te helpen transformeren tot vaardige en bekwame vakmensen. Hierbij wensen ze iedereen veel succes en plezier!

Introductie REMO
Introductie REMO 1
Introductie REMO 2
Introductie REMO 3
Loop een dag mee!       LEES MEER