Meeloopdag Facebook

Meeloop ochtend Installatietechniek, Elektrotechniek & Duurzame installaties

Meld je nu aan

  1. 27 maart | 13.00 - 16.00 uur.

Heb jij Installatietechniek, Elektrotechniek of Duurzame installaties op het oog? Maar twijfel je of het echt iets is voor jou? Loop dan een ochtend mee. Schrijf je nu in door een mail te sturen naar info@remo-wt.nl.

Meelopen bij Installatie-, Elektrotechniek & Duurzame installaties

Je kan een dagje meelopen bij de afdelingen Installatietechniek, Elektrotechniek en Duurzame installaties. De docenten van deze opleidingen hebben een uitdagende opdracht voor jou bedacht. Want ben jij inbrekers te slim af?

De opdracht: Ben jij inbrekers te slim af?

Als je tijdens de zomervakantie s'avond door de straten rijdt, weet je gelijk wie er op vakantie is. In de huizen brandt vaak geen verlichting. Sommigen laten verlichting branden met een tijdklokje. Elke dag op hetzelfde tijdstip gaat de lamp aan en uit. Inbrekers kennen deze truc ook.

Ben jij de inbrekers te slim af? Ga de uitdaging aan en installeer een elektrische installatie. Kan jij de verlichting in het huis op willekeurige plekken en tijdstippen laten branden? Hiervoor moet je een elektrische installatie programmeren. Dit kan je met je eigen mobiel. Lukt het jou om de inbrekers te slim af te zijn en ben je aan het eind van de dag de expert?

Meld je aan voor de meeloopdag van Installatietechniek, Elektrotechniek en Duurzame installaties.

Loop een dag mee!       LEES MEER