• Geen kosten, wel salaris!
  • Verzekerd zijn van werk
  • 3 dagen praktijk, 2 dagen school
Basislasser

Basislasser

Van staal tot rvs en aluminium. Als lasser bewerk en vervorm jij deze materialen. Je gaat aan het werk bij een bedrijf dat metaalproducten maakt in de machine- of installatietechniek, maar ook in de transport of de bouw. Je werkt bij je bedrijf of op locatie bij de klant.

  • toelating Basis
  • niveau 2
  • duur 2

De toekomst van een Basislasser

Als lasser maak jij belangrijke onderdelen voor verschillende en vooral grote constructies bij metaalbewerkingsbedrijven. Denk hierbij aan machines, bruggen, en nog veel meer.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

Een opleiding volgen bij REMO

Wanneer je voor deze opleiding kiest ga je gelijk aan het werk bij een lidbedrijf. Dit doe je drie dagen in de week. De andere twee dagen ben je bij REMO op het praktijkcentrum. Je wordt praktisch opgeleid tot een goed vakman in de wereld van de techniek. Met als extra voordeel dat je gelijk een salaris verdient tijdens je opleiding.

Is de techniek iets voor jou?

Kun jij goed omgaan met collega’s en klanten en heb je een technisch inzicht? In dit vakgebied werk je zelfstandig maar kun je ook goed samenwerken. Ben jij klantbewust en zelfverzekerd en heb je ook nog aandacht voor kwaliteit, kies dan voor deze opleiding in de techniek.

Doorstroommogelijkheden

Met deze opleiding heb je gelijk een goede baan, maar zijn er ook mogelijkheden om door te stromen naar een niveau 4 opleiding.