• Geen kosten, wel salaris!
  • Verzekerd zijn van werk
  • 3 dagen praktijk, 2 dagen school

Crebo: 25344

Technicus mechatronica systemen

Technicus mechatronica systemen

Wanneer je de opleiding Technicus Mechatronica niveau 4 wilt volgen. Is het van belang dat je eerst de Mechatronica niveau 3 hebt afgerond. Ben jij geen VMBO leerling, maar al werkend bij een bedrijf en wil jij je aanmelden voor Technicus Mechatronica? Ga dan in het hoofdmenu naar 'om en bijscholing'.

  • toelating Niv.3 Mechatronica
  • niveau 4
  • duur 2

De toekomst van een technicus mechatronica

De kerntaken zijn voornamelijk het vervaardigen van deelproducten, het bouwen van machines en/of mechatronische producten en het testen van machines en/of mechatronische producten. Een machine of installatie in een bedrijf moet nauwkeurig zijn afgesteld en goed functioneren. Je hebt dus een belangrijke en verantwoordelijke baan!

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

Een opleiding volgen bij REMO

Wanneer je voor deze opleiding kiest ga je gelijk aan het werk bij een lidbedrijf. Dit doe je drie dagen in de week. De andere twee dagen ben je bij REMO op het praktijkcentrum. Je wordt praktisch opgeleid tot een goed vakman in de wereld van de techniek. Met als extra voordeel dat je gelijk een salaris verdient tijdens je opleiding.

Is de techniek iets voor jou?

Kun jij goed omgaan met collega’s en klanten en heb je een technisch inzicht? In dit vakgebied werk je zelfstandig maar kun je ook goed samenwerken. Ben jij klantbewust en zelfverzekerd en heb je ook nog aandacht voor kwaliteit, kies dan voor deze opleiding in de techniek.