• Geen kosten, wel salaris!
  • Verzekerd zijn van werk
  • 3 dagen praktijk, 2 dagen school

Crebo: 25340

Eerste monteur mechatronica

Eerste monteur mechatronica

Als eerste monteur bouw je zowel eenvoudige als complexe mechatronische producten samen, regelt deze af en test deze. Je werkt zelfstandig en waar nodig begeleidt je de werkzaamheden. Je werkt meestal binnen het bedrijf, maar soms ook op locatie bij de klant.

  • toelating Kader/TL
  • niveau 3
  • duur 3 jr.
  • vorm BBL

De toekomst van een eerste monteur mechatronica

De kerntaken zijn voornamelijk het vervaardigen van deelproducten, het bouwen van machines en/of mechatronische producten en het testen van machines en/of mechatronische producten. Een machine of installatie in een bedrijf moet nauwkeurig zijn afgesteld en goed functioneren. Dit is van groot belang voor de kwaliteit en snelheid van de productie. Als eerste monteur mechatronica lever je hieraan een belangrijke bijdrage. Je hebt dus een belangrijke en verantwoordelijke baan!

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

Een opleiding volgen bij REMO

Wanneer je voor deze opleiding kiest ga je gelijk aan het werk bij een lidbedrijf. Dit doe je drie dagen in de week. De andere twee dagen ben je bij REMO op het praktijkcentrum. Je wordt praktisch opgeleid tot een goed vakman in de wereld van de techniek. Met als extra voordeel dat je gelijk een salaris verdient tijdens je opleiding.

Is de techniek iets voor jou?

Kun jij goed omgaan met collega’s en klanten en heb je een technisch inzicht? In dit vakgebied werk je zelfstandig maar kun je ook goed samenwerken. Ben jij klantbewust en zelfverzekerd en heb je ook nog aandacht voor kwaliteit, kies dan voor deze opleiding in de techniek.

Doorstroom mogelijkheden

Met deze opleiding heb je gelijk een goede baan, maar zijn er ook mogelijkheden om door te stromen naar een niveau 4 opleiding.