• Geen kosten, wel salaris!
  • Verzekerd zijn van werk
  • 3 dagen praktijk, 2 dagen school

Crebo: 25348

Eerste monteur utiliteit

Eerste monteur utiliteit

Als eerste monteur utiliteit werk je zelfstandig en/of in samenwerking met een project-/bedrijfsleider. Je bent werkzaam in een installatiebedrijf dat gas-, water-, centrale verwarming en sanitaire installaties aanlegt, onderhoudt en wijzigt.

  • toelating Kader/TL
  • niveau 3
  • duur 3 jr.
  • vorm BBL

De toekomst van een Eerste monteur utiliteit

Het werk kan plaatsvinden in woningen, kleine utiliteitsgebouwen, seriematige woningbouw, woongebouwen (flats), grote utiliteitsgebouwen (zoals ziekenhuizen, kantoorgebouwen en scholen). Tijdens de klus begeleid je een Monteur Werktuigbouwkundige installaties. Je helpt hem op weg, toont begrip en bent geduldig. Verder kun je – bijvoorbeeld in overleg met elektromonteurs of tegelzetters – goed je ideeën naar voren brengen. Je kunt samenwerken, bent klantbewust en zelfverzekerd en je hebt aandacht voor kwaliteit.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

Een opleiding volgen bij REMO

Wanneer je voor deze opleiding kiest ga je gelijk aan het werk bij een lidbedrijf. Dit doe je drie dagen in de week. De andere twee dagen ben je bij REMO op het praktijkcentrum. Je wordt praktisch opgeleid tot een goed vakman in de wereld van de techniek. Met als extra voordeel dat je gelijk een salaris verdient tijdens je opleiding.

Is de techniek iets voor jou?

Kun jij goed omgaan met collega’s en klanten en heb je een technisch inzicht? In dit vakgebied werk je zelfstandig maar kun je ook goed samenwerken. Ben jij klantbewust en zelfverzekerd en heb je ook nog aandacht voor kwaliteit, kies dan voor deze opleiding in de techniek.

Doorstroom mogelijkheden

Met deze opleiding heb je gelijk een goede baan, maar zijn er ook mogelijkheden om door te stromen naar een niveau 4 opleiding.