• Geen kosten, wel salaris!
  • Verzekerd zijn van werk
  • 3 dagen praktijk, 2 dagen school

Crebo: 25350

Monteur werktuigkundige installaties

Monteur werktuigkundige installaties

Als monteur installatietechniek werk je bij een installatiebedrijf en installeer je de benodigdheden voor gas, water, centrale verwarming en sanitair. Je doet dit onder andere in woningen, bedrijven, ziekenhuizen, scholen en kantoorgebouwen.

  • toelating Basis
  • niveau 2
  • duur 2 jr.
  • vorm BBL

De toekomst van een monteur werktuigkundige installaties

Je werkt onder leiding van een eerste monteur, een projectleider of een bedrijfsleider. Je legt installaties en onderdelen daarvan niet alleen aan, maar onderhoudt en repareert ze ook. Daarnaast neem je installaties in gebruik. Hierbij controleer je of alles goed werkt.

Je doet je werk met behulp van bouwtekeningen en leidingschema’s. Je werkt niet alleen binnen in gebouwen, maar ook buiten op bouwplaatsen. Als monteur installatietechniek zorg je ervoor dat gebouwen warm blijven en bedrijven kunnen blijven draaien.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

Een opleiding volgen bij REMO

Wanneer je voor deze opleiding kiest ga je gelijk aan het werk bij een lidbedrijf. Dit doe je drie dagen in de week. De andere twee dagen ben je bij REMO op het praktijkcentrum. Je wordt praktisch opgeleid tot een goed vakman in de wereld van de techniek. Met als extra voordeel dat je gelijk een salaris verdient tijdens je opleiding.

Is de techniek iets voor jou?

Kun jij goed omgaan met collega’s en klanten en heb je een technisch inzicht? In dit vakgebied werk je zelfstandig maar kun je ook goed samenwerken. Ben jij klantbewust en zelfverzekerd en heb je ook nog aandacht voor kwaliteit, kies dan voor deze opleiding in de techniek.

Doorstroom mogelijkheden

Met deze opleiding heb je gelijk een goede baan, maar zijn er ook mogelijkheden om door te stromen naar een niveau 4 opleiding.