• Geen kosten, wel salaris!
  • Verzekerd zijn van werk
  • 3 dagen praktijk, 2 dagen school

Crebo: 25333

Monteur elektrotechnische installaties

Monteur elektrotechnische installaties

Als elektromonteur installeer je elektrotechnische installaties, zoals een lichtinstallatie of een beveiligingsinstallatie. Ook maak je elektrotechnische producten, zoals lichtarmaturen of schakelkasten, of stel je deze samen.

  • toelating Basis
  • niveau 2
  • duur 2 jr.
  • vorm BBL

De toekomst van een monteur elektrotechnische installaties

Je kunt elektrotechnische apparaten en onderdelen ook monteren en aansluiten. Er zijn twee beroepsrichtingen: Industriële Elektrotechniek en Installaties Elektrotechniek. De eerste richting leidt elektromonteurs op voor industriële productiebedrijven, de tweede voor de elektrotechnische installatiebranche. Elektrotechniek speelt een belangrijke rol bij de besturing van onder andere machines, motoren, computers, werktuigen en pompen. Een elektromonteur komt daarom in aanraking met meet- en regeltechniek, besturingstechniek en ICT.

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

Een opleiding volgen bij REMO

Wanneer je voor deze opleiding kiest ga je gelijk aan het werk bij een lidbedrijf. Dit doe je drie dagen in de week. De andere twee dagen ben je bij REMO op het praktijkcentrum. Je wordt praktisch opgeleid tot een goed vakman in de wereld van de techniek. Met als extra voordeel dat je gelijk een salaris verdient tijdens je opleiding.

Is de techniek iets voor jou?

Kun jij goed omgaan met collega’s en klanten en heb je een technisch inzicht? In dit vakgebied werk je zelfstandig maar kun je ook goed samenwerken. Ben jij klantbewust en zelfverzekerd en heb je ook nog aandacht voor kwaliteit, kies dan voor deze opleiding in de techniek.

Doorstroom mogelijkheden

Met deze opleiding heb je gelijk een goede baan, maar zijn er ook mogelijkheden om door te stromen naareen niveau 4 opleiding.