• Geen kosten, wel salaris!
  • Verzekerd zijn van werk
  • 3 dagen praktijk, 2 dagen school

Crebo: 25332

Eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit

Eerste monteur elektrotechnische installaties woning en utiliteit

In deze vernieuwde opleiding leer jij hoe je elektrische installaties in woningbouw alsook in de utiliteit volgens de norm moet opleveren. Het keuren van deze elektrische installaties is hierbij een centraal en belangrijk thema.

  • toelating Kader/TL
  • niveau 3
  • duur 3 jr.
  • vorm BBL

De toekomst van een monteur elektrotechnische installaties

Nieuwe ontwikkelingen binnen de elektrotechniek, zoals huisautomatisering, domotica en ledverlichting komen uitgebreid aan de orde. Je ontwikkelt besturingsprogramma’s en regelt installaties in. Bovendien begeleid je andere monteurs. Samenwerken, zelfverzekerd zijn, verantwoordelijkheid nemen en oog hebben voor kwaliteit zijn competenties die in deze opleiding centraal staan. 

Direct aanmelden

Ben jij de technische topper die wij zoeken?

Een opleiding volgen bij REMO

Wanneer je voor deze opleiding kiest ga je gelijk aan het werk bij een lidbedrijf. Dit doe je drie dagen in de week. De andere twee dagen ben je bij REMO op het praktijkcentrum. Je wordt praktisch opgeleid tot een goed vakman in de wereld van de techniek. Met als extra voordeel dat je gelijk een salaris verdient tijdens je opleiding.

Is de techniek iets voor jou?

Kun jij goed omgaan met collega’s en klanten en heb je een technisch inzicht? In dit vakgebied werk je zelfstandig maar kun je ook goed samenwerken. Ben jij klantbewust en zelfverzekerd en heb je ook nog aandacht voor kwaliteit, kies dan voor deze opleiding in de techniek.

Doorstroom mogelijkheden

Met deze opleiding heb je gelijk een goede baan, maar zijn er ook mogelijkheden om door te stromen naar een niveau 4 opleiding.