Dag van het vakmanschap

Dag van het vakmanschap | 27 januari

De dag van het vakmanschap

Vrijdag 27 januari

Wij vinden het belangrijk dat je een opleiding kiest die bij jou past en wij snappen heel goed dat het een lastige keuze is. Daarom organiseren wij de Dag van het vakmanschap! Met deze dag willen wij de mogelijkheden, de diversiteit en carrièrekansen binnen de techniek laten zien.

Bedrijven uit de regio zijn aanwezig om jou op interactieve wijze te laten zien wat techniek en wat je ermee kan. Ben jij nieuwsgierig naar een opleiding, cursus of baan in de techniek? Kom dan naar de dag van het vakmanschap op vrijdag 27 januari!

Voor wie?

Zit jij in het derde jaar of examenjaar? En weet je nog niet helemaal wat je wilt doen? Of wil je een duidelijker beeld over een beroep in de techniek? Kom dan naar de dag van het vakmanschap. Deze dag staat in het teken om jou de mogelijkheden, de diversiteit, opleidingen en carrièrekansen binnen de techniek te laten zien.

Het programma

Vrijdag 27 januari kan je van 13.00 tot 16.15 uur deelnemen*. Vanaf 16.00 uur is de reguliere open dag in heel Kampus. Dan ben je van harte welkom met je ouders en/of verzorgers. Meer informatie vind je op onze open dag pagina.

*Gezien het geringe animo voor de ochtend is ervoor gekozen om de dag van het vakmanschap alleen in de middag plaats te laten vinden.

Wat kan je verwachten?

We heten je welkom in Kampus waar je een kleine introductie van de dag en de bedrijven krijgt. Vervolgens gaan we in 3 rondes langs de opstellingen van de bedrijven. Weet jij hoe een koelsysteem echt werkt? Of hoe kan een zware machine door lucht bewegen? En veel meer vragen worden beantwoord.

Na de interactieve rondes langs de bedrijven ga jij aan de slag met een opdracht in één van de technische thema’s. Al met al belooft het een interactieve dag te worden waar jij kennismaakt met wat vakmanschap is en wat de techniek jou te bieden heeft!

Wil je meedoen? Meld je dan aan voor het ochtend- of middagprogramma. Hieronder kan je je inschrijven voor de ochtend of middag.

Aanmelden voor de middag

Ik meld mij aan voor de Dag van het vakmanschap!

Ik meld mij aan

Meewerkende bedrijven

TIZ Klimaat- en Koudetechniek

Bezoek TIZ

Engberink Technische Installaties

Bezoek Engberink

A3 Koeltechniek

Bezoek A3

Van Losser Groep

Bezoek Van Losser

SV Group

Schuitemaker en Veenhuis.

Bezoek SV Group

Broeze Nijverdal

Bezoek Broeze

Niverplast

Bezoek Niverplast

Voortman Steelgroup

Bezoek Voortman

Kom, kijk & doe mee!

Veel gestelde vragen

Moet ik mij vooraf aanmelden voor de dag van de duurzaamheid
Voor wie is de dag van de duurzaamheid?
Ik wil mij aanmelden voor de Dag van het vakmanschap, maar ik krijg de melding dat de dag al vol zit. Kan ik mij nog aanmelden?
Mag ik mijn ouders en/of verzorgers meenemen naar de dag van de duurzaamheid?
Waar vind de dag van het vakmanschap plaats?
Wanneer is de dag van het vakmanschap?

Onze blogs

Loop een dag mee!       LEES MEER