01 February 2020

Vacature Instructeur / Ontwikkelaar

Functietitel: Instructeur/Ontwikkelaar

Dienstverband: Fulltime

Aantal uren: 38

Ben jij up to date in de wereld van elektro-, en installatietechniek en bereid om deze waardevolle kennis te delen? Lees dan snel verder

Over REMO West-Twente
Kennis delen in de techniek! Dat is waar wij blij van worden. Wij leiden jongeren, werkenden en werkzoekenden praktijkgericht op in de metaal, elektrotechniek, installatietechniek, verspanen en mechatronica. Dit doen wij samen met het ROC van Twente. De toekomst techniekproof maken, dat is onze doelstelling!

Binnen de installatie- en elektrotechniek wordt er tegenwoordig gestreefd naar energieneutrale installaties. Nieuwe technologieën, zoals domotica, ledverlichting, ventilatietechniek, PV panelen, zonnecollectoren en warmtepompen hebben een grote meerwaarde in de branche. REMO wil, met nieuw te ontwikkelen onderwijs, hierop aansluiten.

Wij willen volgend school jaar van start gaan met een nieuwe opleiding die op al deze technieken aansluit. Daarom zijn wij op zoek naar jou! 

Welkom in het team elektro- en installatietechniek
Als opleidingscoördinator werk je nauw samen met praktijkopleiders van REMO en theoriedocenten van het ROC. Samen ga je sparren hoe de nieuwe opleiding wordt vormgegeven en zie je erop toe dat alles volgens planning verloopt. Je zorgt zelf voor de nieuwste kennis. Deze haal je onder andere bij onze lidbedrijven en andere bedrijven en leveranciers uit de branche. Daarnaast heb jij een duidelijke visie over het juist inrichten van de praktijkruimten en denk je mee met de directie over deze zaken. Uiteraard ben je medeverantwoordelijk voor het hele nieuwe onderwijsconcept.

Wat vragen wij van jou:
* Je bent een vakman met passie voor elektro- en installatietechniek.
* Je bent en blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche.
* Je bent analytisch en continu op zoek naar verbetering.
* Je beschikt over een proactieve houding.
* Je bent communicatief vaardig.
* Je bent ondernemend.

Wij bieden
REMO is een vereniging waar iedereen voor elkaar klaarstaat. We hebben een hecht team met een open communicatie. We werken samen op een schitterend praktijkcentrum waar iedereen op zijn of haar manier passie heeft voor de techniek.

Naast het werk is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. Zo hebben we regelmatig gezellige proeverijen, teamuitjes en de uitjes met de leerlingen!

Bij REMO heb je een dynamische baan binnen een groeiende organisatie met ruimte voor eigen initiatieven. We hebben goede arbeidsvoorwaarden, een marktconform salaris en de mogelijkheid je verder te ontwikkelen.

Reageer snel door een e-mail te sturen met jouw motivatie en cv via de onderstaande button!

solliciteer